Passionsfruktsfromage
Ingredienser
Gör så här
Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten ca 5 min enligt förpackningen. Dela passionsfrukterna. Skrapa ur innehållet i en kastrull och värm något. Ta upp gelatinet ur vattnet och lägg ner det i kastrullen. Rör om så att gelatinet smälter.
Tag fram 3 bunkar och en elvisp
Skilj på ägggulor och äggvitor. Lägg i varsin skål. Börja med att vispa äggvitorna till ett hårt skum, vispa äggulorna & sockret poröst och därefter grädden. Rör ner gelatinblandningen i gula äggsmeten. Tillsätt grädden och vänd ner äggvitan försiktigt. Häll fromagekrämen i en större skål eller i portionsformar. Garnera med lite fruktkött, riven choklad eller ngr goda bär.
Vid påsk fyllde jag fromagen i kinderägg o fyllde i lite mango som en ”äggula
Lycka till 🥚 🍨
Kommentarer