Dragonkyckling med mandelspån
Ca. 4 portioner
2 stora kycklingfiléer
1 röd paprika
(2 champinjoner uteslöt jag då alla inte gillar svamp i min fam)
1 kycklingbuljongtärning
2,5 dl vatten
3dl grädde
2 msk torkad dragon
2 msk hackad persilja
2 msk japansk soja
Lite kolorit för färgens skull
Lite citronsaft
Strimla kycklingen, paprikan & champinjonerna
Salt & peppra
Stek dessa tillsammans med margarin tills de fått lite färg
Häll över vatten, buljongtärning sojan kryddorna samt salt och peppar. När de har puttrat en stund häll över grädden & sätt på pastavattnet
När kycklingen puttrat ca.10 min så väljer du själv om du vill reda av den lite eller om den känns bra i konsistens. Lite krämig föredrar jag. Smaka av med salt peppar & pressad citron.
Lägg upp pastan häll över kycklingssåsen & toppa med krossade mandelspån
Bon apetit
Kommentarer