Dragonkyckling med mandelspån

 



Ca. 4 portioner 

2 stora kycklingfiléer 

1 röd paprika 

(2 champinjoner uteslöt jag då alla inte gillar svamp i min fam)

1 kycklingbuljongtärning 

2,5 dl vatten

3dl grädde 

2 msk torkad dragon 

2 msk hackad persilja 

2 msk japansk soja 

Lite kolorit för färgens skull 

Lite citronsaft


Strimla kycklingen, paprikan & champinjonerna

Salt & peppra

Stek dessa tillsammans med margarin tills de fått lite färg 

Häll över vatten, buljongtärning sojan kryddorna samt salt och peppar. När de har puttrat en stund häll över grädden & sätt på pastavattnet 

När kycklingen puttrat ca.10 min så väljer du själv om du vill reda av den lite eller om den känns bra i konsistens. Lite krämig föredrar jag. Smaka av med salt peppar &  pressad citron.

Lägg upp pastan häll över kycklingssåsen & toppa med krossade mandelspån 

Bon apetit 


Kommentarer

Populära inlägg